Ik ben met de cursussen gestopt.

 

Waarschijnlijk voorgoed.  Dit om nu meer tijd aan eigen werk te kunnen besteden.
Deze pagina is dus alleen nog nostalgie.

Wekelijkse cursus

Cursussen worden wekelijks gegeven. Door de individuele begeleiding kun je wel elk moment starten.Je leert draaien en glazuren. Als je er belangstelling voor hebt zijn er ook vele decoratietechnieken mogelijk met tal van kleuren. Je kan ook met de hand werken of schalen maken in een door mij gedraaide mal. Dit laatste is vooral leuk voor wie zich wil uitleven in schilderen, graveren enz. Leuk voor in het voorjaar: Maak een grote tuinpot met de hand.Door de kleine groepen (Maximaal 7 personen) krijgt iedereen persoonlijke begeleiding. Ontspanning en plezier staan steeds op de eerste plaats. De resultaten zijn vaak verrassend!

WAARSCHUWING: 

Pottenbakken kan verslavend werken!

PRACTISCHE INFO:

  • Een les op proef kost E18,-
  • Een cursus kost E180,-
  • De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur.
  • Materiaal/stookkosten E1,00- tot E3,50,-
  • Doe kleren aan ,die vies mogen worden.
  • Breng een oude handdoek mee.

TIP: Miniworkshop  Deze is bedoeld voor 1-5 personen of een gezin. Dan is er per persoon extra veel aandacht.NB kinderen meestal gratis!  De invulling is steeds in overleg. Wensen van kinderen gaan altijd voor.

Reacties op Marktplaats

Wij vonden het erg leuke ervaring om met zijn vieren te gaan pottenbakken. iedereen vond het leuk om op de draaischijf vazen of schaaltjes te maken. ook was het erg leuk om zelf iets te verzinnen om met je hand te maken. ik raad jullie aan om dit ook een keer te gaan doen met het gezin of kinderfeestjes.

Iris