Kijk op de Homepagina, wanneer het weer mogelijk is.

Met heel veel plezier heb ik al ontelbaar veel kinderfeestjes gegeven. Ik vindt het ook erg leuk om een zestal lessen met dezelfde kinderen door te gaan. Dan wordt versieren met kleur en glazuren ook mogelijk. Dat laatste doe ik zelf.

Het is niet de bedoeling dat de kinderen alleen maar “aanklooien”. Ik verwacht ook inzet en een zekere concentratie. Het is mijn bedoeling aan te sluiten bij hun speelsheid en hun eigen creativiteit, maar wel met een structuur.

Dat betekent in de eerste plaats, dat ze dingen zo leren maken, dat ze ook gebakken kunnen worden. Verder draag ik de eerste vier lessen thema’s aan, waar ze verder in vrijheid aan kunnen werken. Hierbij denk ik aan: drinkbeker met naam, een fantasiedier met felle oogjes, een masker, een draak en een schaal, die ze mogen beschilderen. De laatste twee lessen mogen ze eigen onderwerpen kiezen.

Kinderen kunnen nog niet zelfstandig op de draaischijf werken. Maar omdat dit zo leuk is, mogen ze dit wel elke les samen met mij om de beurt oefenen. Ik glazuur de resultaten.

Mijn voornaamste lesdoel is, de kinderen iets te geven, waardoor ze trots zijn op zichzelf, een stukje eigenwaarde ervaren. Dit betekent geen te sterke resultaatgerichtheid, maar wel veel plezier.

Enkele praktische punten:

  • Bij 4 aanmeldingen voor 1 middag wordt er gestart.
  • De leeftijd kan varieren van 6 tot 12 jaar.
  • Tijd: ‘s middags na school, tijd en dag in overleg.
  • Duur: anderhalf uur.
  • Prijs: 90 Euro (*) per kind voor 4 lessen. Dit is inclusief materiaal en stookkosten en certificaat van deelname.

 Een clubje van 4 zelf aanmelden is de enige manier om 4 kinderen tegelijk op een middag te krijgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties op Marktplaats

Het verjaardagsfeestje  op 25 juni 2013 van onze dochter Dianne (11jaar) was een groot succes.

8 meiden en 1 jongen hebben zich prima vermaakt en heerlijk gewerkt.
We hadden ons voorbereid op een grote klieder en knoeiboel, maar er is niets in de kleren of schoenen gekomen, dus dat viel reuze mee
EEN ECHTE AANRADER  voor kinderen van 11 en 12 jaar.

Ina bedankt voor de leuke middag

Sandra Jans